Booking for : Secret Cliff Villa ★★★★

    Secret Cliff Villa ★★★★

    Secret Cliff Villa ★★★★

    Secret Cliff Villa asub elavast Patongi rannast vaid 5-minutilise autosõidu kaugusel. Hotellis on konditsioneeri ja privaatse rõduga toad. Hotelli lõpmatuse basseini juurest avaneb vaade majesteetlikule Andamani merele. Hotellis pakutakse ka lõõgastavaid spaateenuseid.

    Majutusasutus Secret Cliff Villa asub peene liivaga Karoni rannast 5-minutilise autosõidu kaugusel. Phuketi rahvusvaheline lennujaam jääb 45-minutilise sõidu kaugusele. Hotelli juures saab tasuta parkida.

    Suurtes ja valgusküllastes tubades on kaabel- või satelliittelevisioon, minibaar ja tasuta pudelivesi. Privaatses vannitoas on dušš. Lisaks on olemas sussid ja föön.

    Nontree spaas pakutakse traditsioonilist Tai massaaži ja teisi iluprotseduure. Külalised saavad osa võtta ka Tai toidu valmistamise tundidest ja kursustest, kus õpitakse puuviljadest kauneid kujusid nikerdama.

    Mäenõlval asuvast Tai restoranist Secret Cliff Seafood avaneb vaade merele. Hotelli baaris on pärastlõunati happy hour ja seal serveeritakse värskendavaid kokteile. Hotellis on ka basseiniäärne baar.

    Hotelli rajatised

    • Bassein
    • Tasuta WiFi hinna sees
    • Peretoad

    Info

    • Asukoht : Tai

    On küsimus?

    Hind al. 1289 Eur

    +372 55573513

    info@saonatravel.ee